Ha eljutottál arra a gondolatra, hogy elindíts egy saját vállalkozást, akkor a következő probléma hogy mi legyen a saját vállalkozásod. Ezt sem egyszerű eldönteni. De lássuk a lehetőségeket.

1) Van valamilyen speciális tudásod, olyan ami senkinek vagy nagyon keveseknek. BINGÓ! Mérd fel, hogy kinek van erre szüksége, így megkapod a potenciális célcsoportod. A célcsoport tagjai között készíts felmérést, hogy milyen formában van szüksége a csoport tagjainak a szolgáltatásodra vagy termékedre. Mérd fel, hogy mi az a reális ár, amit a célcsoport tagjai hajlandóak kifizetni a tudásodért és neked is megéri. Kezdj el szolgáltatni. Dolgozz keményen. Építs magad alá egy működőképes szervezetet, apránként hátrálj ki a cégedből. Kész is!

2) Nincs speciális tudásod, de van tőkéd. BINGÓ! Keress egy olyan franchise rendszert ami már hosszabb idő óta bizonyította a működőképességét. Szerződj le, csináld pontosan azt amit a franchise mond. Dolgozz keményen! Működni fog, tehát kész is!

3) Nincs speciális tudásod, nincs tőkéd. Upsz...! Maradsz az alkalmazotti létben. DEHOGY! CSAK VICCELTEM! Olvass tovább! Ekkor sincs minden veszve, sőt!

A kemény munkától ekkor sem menekülsz meg. Azonban ha hajlandó vagy 6-24 hónapot dolgozni érte, akkor ugyanannyira sikeres lehetsz vagy még sikeresebb, mint a fenti két embertípus. Tehát, mi a teendő?

Keress egy MLM rendszert. Az MLM rendszerek esetében viszonylag alacsonyak az induló költségek. Speciális tudásra nincs szükséged, mert menet közben megtanulsz minden szükséges ismeretet.

Tudom, hogy kis hazánkban eléggé lejáratódott az MLM, van akit már önmagában a szó is hidegleléssel tölt el. Ha azonban nem akarsz a "mókuskerékben" megöregedni, olvass tovább ezen a blogon és látni fogod, hogy mik a lehetőségeid; aztán majd te eldöntöd mi a jó neked.

 

Szerző: goldrea  2009.09.29. 09:22 Szólj hozzá!

Címkék: biztonság mlm függetlenség vállalkozás hálózatépítés munkahely indítás franchise anyagi frenchise

A bejegyzés trackback címe:

https://goldrea.blog.hu/api/trackback/id/tr621414829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása